Miniprint Annual 2018

Microsoft Word - 15TH ANNUAL 2016 CONDITIONS FINNISH

15TH LESSEDRA WORLD ART PRINT ANNUAL MINI PRINT 2016


Lessedra World Art Print Annual on vuosittainen kansainvälinen taidegrafiikan mini-print-näyttely.


Järjestäjä:

LESSEDRA Gallery & Contemporary Art Projects 25, Milin Kamak Street, Lozenetz

1164 Sofia, Bulgaria www.lessedra.com

Puhelin: (++359 2) 866 38 57

e-mail: georgi.lessedra@yahoo.com, georgi-lessedra@lessedra.com


LESSEDRA Gallery & Contemporary Art Projects on perustettu vuonna 1991. Taidegrafiikan asema nykytaiteessa on kaikista taiteen alueista laaja-alaisin. Tämä ajatus lähtökohtanaan LESSEDRA järjestää Bulgarian nykytaiteen projekteja, kansainvälisiä nykytaiteen projekteja, työpajoja ja näyttelyitä sekä julkaisee kirjoja, luetteloita ja CD-romeja taiteesta luoden näin kontakteja ja verkostoja taiteilijoiden, taiteen ystävien ja taiteen keräilijöiden välille ja aktivoi papereiden, värien ja muiden grafiikantarvikkeiden tutkimusta


Tämänhetkiset projektit: 2013/2014/2015. Nykygrafiikkaa Japanista ja Bulgariasta, näyttelyvaihto Chigacon taideinstituutin kanssa, kansainvälinen gallerianäyttelyvaihto-ohjelma ja Lessedra World Art Print Annual 12. mini print– näyttely 2013, 2014, 2015. Bulgarian nykygrafiikan esittely Japanissa 2010 - 2015 sekä Japanissa ja Kanadassa 2011 – 2014.


NÄYTTELYYN OSALLISTUMINEN

  1. Kukin taiteilija voi lähettää enintään 3 jollakin taidegrafiikan menetelmällä tehtyä teosta Teosten tulee olla vuosilta 2015/2016. Vedosten tulee olla signeerattuja ja numeroituja. Vedospaperin maksimikoko on 29 x 23 cm. Sitä suuremmat teokset hylätään.

  2. Teosten mukaan on liitettävä ilmoittautumislomake, jossa on tekijän nimi, kansallisuus, teoksen nimi, hinta, vuosi ja käytetty tekniikka.

  3. Teokset lähetetään kirjattuna lentopostina ilman kehyksiä ja paspista, "Printed Matter" ja "No commercial value" merkinnöillä varustettuna.

  4. Osallistumismaksu on 50 euroa. Se kattaa näyttelyluettelon, näyttelyjärjestelyt, kutsut, julisteet, ilmoitukset sekä teosten palautuksen ja näyttelyluettelon postitusmaksun. Viestinä tulee olla "Lessedra Annual Exhibition".


Pankkisiirto euroina:


Maksun saaja: Georgi Kolev Georgiev

Pankki: First Investment Bank, 1000, Sofia, Bulgaria, 12, Narodno Sabranie Sq.

SWIFT / BIC (pankin koodi): FINVBGSF


IBAN(kansainvälinen tilinumero) BG23 FINV 9150 1004 0463 24 PayPal payments accepted on the email ngg980@yahoo.com

Maksaa voi myös Western Unionin tai MoneyGramin kautta Georgi Kolev Georgiev nimellä tai käteisenä. Kuitin kopio liitetään mukaan lähetykseen.


Osallistumismaksun maksaminen ei automaattisesti anna oikeutta näyttelyyn osallistumiseen. Osallistuvat taiteilijat ja teokset valitsee jury, jonka tarkoituksena on pitää grafiikan annaalin taso korkeana. Jos taiteilija ei tule valituksi, teokset lähetetään takaisin ja osallistumismaksu palautetaan vähennettynä teosten postituskustannuksilla.


NÄYTTELYLUETTELO

  1. Lessedra julkaisee näyttelyluettelon, jossa kaikki osallistuvat taiteilijat ovat mukana. Luettelo postitetaan näyttelyyn osallistuville taiteilijoille.

  2. Lessedra pidättää oikeuden käyttää teosten kuvia luettelossa, cd-levyllä, näyttelystä tiedottamisessa, verkkosivuilla ja ilmoituksissa.


NÄYTTELY, JURY JA PALKINNOT

  1. Palkinnot jakaa kansainvälinen jury, jonka viidestä jäsenestä yksi edustaa Lessedraa.

  2. Palkinnonsaajan teokset siirtyvät Lessedran kokoelmiin. Ensimmäinen palkinto 500 USD (teokset kokoelmiin) ja kutsu yksityisnäyttelyyn seuraavan vuoden annaaliin. Toinen palkinto 200 dollaria (3 teosta kokoelmiin) ja kolmas 100 dollaria (2 teosta). Lisäksi jaetaan 5 lisäpalkintoa à 80 dollaria/ 50 euro (1 teos kokoelmiin), se maksetaan ilmaisena osanottona seuraavan vuoden näyttelyyn. Nuoren taiteilijan palkinto 300 dollaria maksetaan grafiikan taidetarvikkeina, ja siihen sisältyy yksityisnäyttely seuraavassa annaalissa. Jury voi jakaa myös useampia palkintoja.

  3. Näyttelyssä myydyistä teoksista ei peritä provisiota.

  4. Hyväksyttyjen teosten näyttely pidetään Lessedra galleriassa Sofiassa Bulgariassa 15.6 – 31.8. 2016. Avajaiset 15.6. klo 19.


Lessedra ei vastaa teoksille mahdollisesti aiheutuvista vahingoista. Näyttelyyn valitut teokset palautetaan 5 kuukauden kuluessa näyttelyn loppumisesta Lessedran kustannuksella.


Teokset tulee lähettää osoitteeseen:

LESSEDRA Gallery & Contemporary Art Projects 25, Milin Kamak Street, Lozenetz

1164 Sofia, Bulgaria

Ilmoittautumislomakkeita voi ladata: http://www.lessedra.com Ilmoittautumisia vastaanotetaan 1.1.2016 - 31.3 2016.

Viimeisen päivän postileima riittää.


WITH THE KIND ASSITANCE OF LIISA MALKAMO, FINLAND